Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Головна
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Русский (ru)
Українська (uk)
Ви зараз зареєстровані як гість (
ВХІД
)
Close
Блоки курсу
Оздоровче та спортивне харчування
Головна
Курси
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Розділи
Загальне
Форум новин
Силабус
Файл
Силабус (3)
Файл
Модуль 1
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Нетрадиційні (альтернативні) види харчування
Файл
Лекція 2. Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Травна система людини починаться з ротової порожнини, а далі – глотка, стравохід, шлунок, тонка, товста кишки
Файл
Лекція 3. Харчова та біологічна цінність основних продуктів
Файл
Лекція 4. Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Файл
Лекція 5. Жири. Основні функції жирів. Полі ненасичені жирні к
Файл
Лекція 6. Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Файл
Лекція 7. Мінеральні речовини. Спортивні напої або вода
Файл
Лекція 8. Глікемічний індекс продуктів харчування. Таблиця кал
Файл
Лекція 9. Метаболізм. Термічний ефект їжі. Базальний метаболізм
Файл
Лекція 10. Загальні рекомендації харчування спортсменів
Файл
Лекція 11: Організація харчування спортсменів в особливих клімато-географічних умовах, при переїздах і часовій адаптації
Файл
Лекція 12. Особливості харчування осіб різного віку.
Файл
Лекция 13. Загальна характеристика дієтології та дієтотерапії
Файл
Лекція 14: ОСНОВИ ЛІКУВАЛЬНОГО ТА ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
Файл
Лекція 15: Індивідуальне харчування як складова суспільного. Безпека продуктів харчування.
Файл
Семінар 1. Національна піраміда харчування. Наукові основи харчування людини. Небезпеки, пов'язані з їжею. Тестове завдання.
Файл
Семінар 2. Перетворення енергії в організмі. Енергетична потреба та енергетична цінність продуктів харчування
Файл
Семінар 3. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО І КОЛЕКТИВНОГО ХАРЧУВАННЯ.
Файл
Семінар 4. ОЦІНЮВАННЯ АДЕКВАТНОСТІ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЗА СКЛАДОМ БІЛКІВ. МЕТОД АНАЛІЗУ МЕНЮ-РОЗКЛАДКИ
Файл
Семінар 5. ОЦІНЮВАННЯ АДЕКВАТНОСТІ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЗА ВМІСТОМ ЖИРІВ ТА ВУГЛЕВОДІВ. АНАЛІЗ МЕНЮ-РОЗКЛАДКИ
Файл
Семінар 6. ОЦІНЮВАННЯ АДЕКВАТНОСТІ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЗА ВМІСТОМ ВІТАМІНІВ. АНАЛІЗ МЕНЮ-РОЗКЛАДКИ
Файл
Семінар 7. ОЦІНЮВАННЯ АДЕКВАТНОСТІ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЗА ВМІСТОМ МІНЕРАЛЬНИХ РЕЧОВИН. АНАЛІЗ МЕНЮ-РОЗКЛАДКИ
Файл
Семінар 8. Совместимость витаминов и микроэлементов.
Файл
Семінар 9. Спортивні добавки. Добавки для відновлення при травмах
Файл
Семінар 10. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ ПРИ ЗАНЯТТЯХ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ І СПОРТОМ. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ В ХАРЧУВАННІ СПОРТСМЕНІВ
Файл
Семінар 11. Особливості харчування при заняттях різними видами спорту.
Файл
Семінар 12: Складання раціонів харчування для різних професійних груп населення згідно з індивідуальним завданням
Файл
Семінар 13: Секрети довгожителів. Нетрадиційні види харчування
Файл
Семінар 14: ОСНОВИ ЛІКУВАЛЬНОГО ТА ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ХАРЧУВАНН
Файл
Семінар 15. Недоліки в харчуванні сучасної людини. Генетично-модифіковані продукти.
Файл
Питання до контрольної роботи 1
Файл
Питання до контрольної роботи 2
Файл
Питання до контрольної роботи 3
Файл
Питання до контрольної роботи 4
Файл
ЗАЛІКОВІ ВИМОГИ
Файл
ОСХ
Головна
Календар