Розмір шрифту
A-
A
A+
Колір сайту
R
A
A
A
Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Головна
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Головна
/Розгорнути все
Згорнути все
Модуль 2. Змістовий модуль 2
ОСХ
Модуль 2. Змістовий модуль 2
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
Схема розділу
Виберіть дію Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Файл
Виберіть дію Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Файл
Виберіть дію Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Файл
Виберіть дію Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Файл
Виберіть дію Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Файл
Виберіть дію Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Файл
Виберіть дію Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Файл
Виберіть дію Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Файл