Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Головна
Головна
Більше
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Головна
Головна
/Розгорнути все
Згорнути все
Recent Courses
You are not enrolled in any courses
Відкритий покажчик курсу
Модуль 2. Змістовий модуль 2
Section outline
Виберіть дію Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Файл
Виберіть дію Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Файл
Виберіть дію Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Файл
Виберіть дію Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Файл
Виберіть дію Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Файл
Виберіть дію Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Файл
Виберіть дію Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Файл
Виберіть дію Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Файл
Moodle Appliance
- Powered by
TurnKey Linux