Розмір шрифту
  • A-
  • A
  • A+
Колір сайту
  • R
  • A
  • A
  • A
Перейти до головного вмісту
Освітній сайт КНУБА
  • Головна
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Français ‎(fr)‎
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Освітній сайт КНУБА
Головна
/Розгорнути все Згорнути все

Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності

  1. Факультет геоінформаційних систем управління територіями
  2. Кафедри
  3. Кафедра фізичного виховання та спорту
  4. ОСХ
  5. Модуль 2. Змістовий модуль 2
  6. Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги щодо завершення
Клацніть посилання Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності.doc щоб відобразити файл.
Попередня діяльність Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Наступна діяльність Вимоги

Зворотній зв'язок

Стежте за нами

Ви зараз зареєстровані як гість (ВХІД)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Завантажте мобільний додаток
Play Store App Store
На основі Moodle

Ця тема була створена

Conecti.me