Розмір шрифту
  • A-
  • A
  • A+
Колір сайту
  • R
  • A
  • A
  • A
Перейти до головного вмісту
Освітній сайт КНУБА
  • Головна
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Français ‎(fr)‎
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Освітній сайт КНУБА
Головна
/Розгорнути все Згорнути все

Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.

  1. Факультет геоінформаційних систем управління територіями
  2. Кафедри
  3. Кафедра фізичного виховання та спорту
  4. ОСХ
  5. Модуль 2. Змістовий модуль 2
  6. Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Вимоги щодо завершення
Клацніть посилання Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій.doc щоб відобразити файл.
Попередня діяльність Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Наступна діяльність Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.

Зворотній зв'язок

Стежте за нами

Ви зараз зареєстровані як гість (ВХІД)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Завантажте мобільний додаток
Play Store App Store
На основі Moodle

Ця тема була створена

Conecti.me