Розмір шрифту
A-
A
A+
Колір сайту
R
A
A
A
Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Головна
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Головна
/Розгорнути все
Згорнути все
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Модуль 2. Змістовий модуль 2
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Відкритий покажчик курсу
Вимоги щодо завершення
Клацніть посилання
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій.doc
щоб відобразити файл.
Попередня діяльність
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Карта дисципліни (силабус)
НРП дисципліни "Спортивне та оздоровче харчування" 2024-2025 н.р.
Методичні вказівки "Спортивне та оздоровче харчування
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Лекція 5 Жири. Основні функції жирів. ПНЖК. Класифікація вуглеводів
Лекція 6 Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Лекція 7 Мінеральні речовини.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги
Індивідуальна робота
Методи контролю
Перелік питань для підсумкового контролю
Література
Посібник
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш
Наступна діяльність
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.