Taille de la police
A-
A
A+
Couleur du site
R
A
A
A
Passer au contenu principal
Panneau latéral
Accueil
Plus
Français (fr)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Vous êtes connecté anonymement
Connexion
Accueil
Tout déplier
Tout replier
Індивідуальна робота
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Вимоги до індивідуального завдання
Індивідуальна робота
Ouvrir l’index du cours
Conditions d’achèvement
Télécharger le dossier
Індивідуальна робота.docx
Activité précédente
Вимоги
Aller à…
Aller à…
Форум новин
Карта дисципліни (силабус)
НРП дисципліни "Спортивне та оздоровче харчування" 2024-2025 н.р.
Методичні вказівки "Спортивне та оздоровче харчування
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Лекція 5 Жири. Основні функції жирів. ПНЖК. Класифікація вуглеводів
Лекція 6 Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Лекція 7 Мінеральні речовини.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги
Методи контролю
Перелік питань для підсумкового контролю
Література
Посібник
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш
Activité suivante
Методи контролю