Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
You are currently using guest access
Log in
Home
Expand all
Collapse all
Індивідуальна робота
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Вимоги до індивідуального завдання
Індивідуальна робота
Open course index
Completion requirements
Download folder
Індивідуальна робота.docx
Previous activity
Вимоги
Jump to...
Jump to...
Форум новин
Карта дисципліни (силабус)
НРП дисципліни "Спортивне та оздоровче харчування" 2024-2025 н.р.
Методичні вказівки "Спортивне та оздоровче харчування
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Лекція 5 Жири. Основні функції жирів. ПНЖК. Класифікація вуглеводів
Лекція 6 Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Лекція 7 Мінеральні речовини.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги
Методи контролю
Перелік питань для підсумкового контролю
Література
Посібник
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш
Next activity
Методи контролю