Taille de la police
A-
A
A+
Couleur du site
R
A
A
A
Passer au contenu principal
Panneau latéral
Accueil
Plus
Français (fr)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Vous êtes connecté anonymement
Connexion
Accueil
Tout déplier
Tout replier
Посібник
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Методичне забезпечення
Посібник
Ouvrir l’index du cours
Conditions d’achèvement
Cliquer sur
Посібник
pour ouvrir la ressource.
Activité précédente
Література
Aller à…
Aller à…
Форум новин
Карта дисципліни (силабус)
НРП дисципліни "Спортивне та оздоровче харчування" 2024-2025 н.р.
Методичні вказівки "Спортивне та оздоровче харчування
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Лекція 5 Жири. Основні функції жирів. ПНЖК. Класифікація вуглеводів
Лекція 6 Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Лекція 7 Мінеральні речовини.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги
Індивідуальна робота
Методи контролю
Перелік питань для підсумкового контролю
Література
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш
Activité suivante
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш