Taille de la police
A-
A
A+
Couleur du site
R
A
A
A
Passer au contenu principal
Panneau latéral
Accueil
Calendrier
Plus
Français (fr)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Vous êtes connecté anonymement
Connexion
Accueil
Calendrier
Tout déplier
Tout replier
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Модуль 1. Змістовий модуль 1
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Ouvrir l’index du cours
Conditions d’achèvement
Cliquer le lien
Лекція 3.pdf
pour afficher le fichier.
Activité précédente
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Aller à…
Aller à…
Форум новин
РП ОК "Спортивне та оздоровче харчування" 2025-2026 н.р.
Силабус ОК "Спортивне та оздоровче харчування" 2025-2026 н.р.
Методичні вказівки "Спортивне та оздоровче харчування
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Лекція 5 Жири. Основні функції жирів. ПНЖК. Класифікація вуглеводів
Лекція 6 Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Лекція 7 Мінеральні речовини.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги
Індивідуальна робота
Методи контролю
Перелік питань для підсумкового контролю
Література
Посібник
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш
Activité suivante
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.