Розмір шрифту
A-
A
A+
Колір сайту
R
A
A
A
Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Головна
Календар
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Головна
Календар
/Розгорнути все
Згорнути все
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Факультет геоінформаційних систем управління територіями
Кафедри
Кафедра фізичного виховання та спорту
ОСХ
Модуль 1. Змістовий модуль 1
Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Відкритий покажчик курсу
Вимоги щодо завершення
Клацніть посилання
Лекція 2. Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення..doc
щоб відобразити файл.
Попередня діяльність
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
РП ОК "Спортивне та оздоровче харчування" 2025-2026 н.р.
Силабус ОК "Спортивне та оздоровче харчування" 2025-2026 н.р.
Методичні вказівки "Спортивне та оздоровче харчування
Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів
Лекція 4 Білки. Біологічні функції білків. Амінокислоти.
Лекція 5 Жири. Основні функції жирів. ПНЖК. Класифікація вуглеводів
Лекція 6 Вітаміни та вітаміноподібні речовини.
Лекція 7 Мінеральні речовини.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Вимоги
Індивідуальна робота
Методи контролю
Перелік питань для підсумкового контролю
Література
Посібник
Підручник Основи харчування М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш
Наступна діяльність
Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів