Розмір шрифту
  • A-
  • A
  • A+
Колір сайту
  • R
  • A
  • A
  • A
Перейти до головного вмісту
Освітній сайт КНУБА
  • Головна
  • Календар
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Français ‎(fr)‎
Ви зараз зареєстровані як гість
ВХІД
Освітній сайт КНУБА
Головна Календар
/Розгорнути все Згорнути все

Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.

  1. Факультет геоінформаційних систем управління територіями
  2. Кафедри
  3. Кафедра фізичного виховання та спорту
  4. ОСХ
  5. Модуль 1. Змістовий модуль 1
  6. Лекція 2 Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення.
Вимоги щодо завершення
Клацніть посилання Лекція 2. Анатомо-фізіологічні особливості травлення. Фізіологія травлення..doc щоб відобразити файл.
Попередня діяльність Лекція 1. Історія розвитку раціонального харчування. Еволюція теорій харчування. Наслідки нераціонального харчування та неадекватної стратегії харчової поведінки.
Наступна діяльність Лекція 3. Склад харчових продуктів. Харчова цінність продуктів

Зворотній зв'язок

Стежте за нами

Ви зараз зареєстровані як гість (ВХІД)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Завантажте мобільний додаток
Play Store App Store
На основі Moodle

Ця тема була створена

Conecti.me