Випускною роботою слухача семінару є один чи декілька розроблених ним електронних курсів на цьому сайті. Жодинх паперових звітів про виконану роботу подавати не потрібно. Курси мають задовальняти наступним формальним вимогам:

  1. на курс записано не менше 3 студентів *). Курс містить:
  2. Ресурси загальною кількістю не менше 10 усіх типів, що вивчалися на семінарі: нотатка, сторінка, файл, папка, URL-посилання як на чужі, так і на власні ресурси на сервісі Office-365 КНУБА або Документи Google.
  3. Тестові питання не менше 5 типів, загальною кількістю не менше 30. Тест - хоча б один, який виконали не менше 3 студентів, і результати якого проаналізовані викладачем.
  4. Завдання - не менше двох.
  5. Глосарій - хоча б один, що містить визначення не менше 10 термінів, для яких включене автозв'язування.
  6. Журнал оцінок, де обчислюються підсумкові оцінки хоча б за два модулі + підсумкова за дисципліну в цілому. 
  7. Засоби відслідковування завершення елементів курсу, а також засоби умовного доступу до виконання деяких елементів курсу.
*) Якщо Ви зараз не маєте справджніх студентів, то можете, наприклад, дозволити самозапис студентів на ваш курс і зайти на сайт під іменем студента з логіном/паролем a/a та b/b. Обліковий запис ще одного студента бажано створити самостійно, користуючись Інструкцією для студентів. Як зареєструватися на сайті і записатися на курс.
Остання версія: середа, 21 квітня 2021, 15:59