Section outline

  • Спеціальність

    Семестр

    Лекцій

    Лаб.

    Практ.

    Самост.

    Підсумк.контроль

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    • Як відповідь на це завдання бригадири мають здати під своїм прізвищем повний звіт з геодезичної практики, разом з довідкою про повернення інструментів та списком бригади.

      Зміст завдання:

      1) Навести схему закріплення на місцевості замкненого теодолітного ходу з п'яти пунктів (4-та сторінка методички).

      2) Виміряти та заповнити бланки вимірювань п'яти внутрішніх кутів замкненого теодолітного ходу повним прийомом, та результати вимірювань лінії.

      3) Розрахувати відомість координат виміряного теодолітного ходу (7-ма сторінка методички).

      4) Пронівелювати замкнений хід та заповнити відповідний журнал нівелювання (11-та сторінка методички).

      5, 6, 7, 8) Виконати горизонтальну зйомку навколо теодолітного ходу всіма способами та навести відповідні креслення (файли 10, 11, 12, 13 у MS Teams).


      Бригадирам необхідно відсканувати чи чітко сфотографувати всі вказані паперові документи (пункти 1-8 за змістом, та довідка про повернення інструментів) та надіслати як відповідь на це завдання в курс "Учбовий практикум з інженерної геодезії (БЦІ)" від свого імені (один раз за всю бригаду), прикріпивши до звіту список бригади.

      За можливості, прохання надсилати один багатосторінковий PDF-файл. Перед надсиланням, будь ласка, переконайтесь, що всі файли відкриваються, а текст у них легко читається. При фотографуванні забезпечте достатнє освітлення та фокусування. При скануванні використовуйте роздільну здатність не менше 300dpi.

      Для того, щоб мати можливість відправляти відповідь на це завдання, необхідно зареєструватися на курс "Учбовий практикум з інженерної геодезії (БЦІ)". Для цього треба перейти за посиланням і ввести пароль "практика ФІСЕ 2023".