Section outline

  • Підсумки практики проводять на звітній конференції студентів 4 курсу.
    Присутність всіх студентів та методистів обов’язкова.
    Методисти готують виступ, де висвітлюють підсумки проходження спортивно-педагогічної практики, її значення та пропозиції.
    Результати виробничої (тренерської) практики відображаються в отриманні студентами диференційного заліку, який враховує оцінки з усіх видів роботи.
    В загальну оцінку за виробничу (тренерську) практику в спортивному закладі входить: виконання обов'язків помічника тренера; грамотне і ефективне самостійне проведення тренувань у групі спортивного удосконалення за видом спорту; участь в організації і проведенні спортивного змагання; участь у виховній і профорієнтаційній роботі з дітьми і їх батьками; ознайомлення з адміністративно-господарською та фінансовою діяльністю.
    Загальна оцінка виводиться в результаті обговорення та погодженості думок тренера з виду спорту, методиста, керівника практики.
    Якщо студент не виконав певних видів завдань практики, він отримує нові завдання і з дозволу керівництва направляється в спортивний заклад, де і виконує завдання без відриву від навчання в університеті .
    Студент, який не виконав програму практики з поважних причин, має право пройти її в терміни, визначений керівництвом практики.
    Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин, може надано право проходження практики повторно при виконанні умов, визначених університетом.
    Студент, який повторно отримує негативну оцінку за практику, може бути відрахований з університету.