Section outline

  • Формами контролю, які використовуються під час виробничої (тренерської) практики є:
    - індивідуальний контроль – індивідуальні завдання, надані студенту за необхідністю; перевірка завдань або документації;
    - груповий контроль у тому разі коли практику проходить кілька студентів;
    - самоконтроль.
    Методи контролю.
    Попередній контроль (готовність до проходження практики, здійснюється в результаті засвоєння професійно-прикладних дисциплін та практик за попередні курси навчання).
    Поточний контроль здійснюється методистом з метою:
    − виявити ступінь відповідальності студентів та їх ставлення до практики;
    − перевірити документи планування та обліку з виробничої практики;
    − допомогти самостійно засвоювати матеріал, відповідально і систематично вивчати матеріал типових програм тренувань за видом спорту;
    − перевірити звітну документацію та допомогти студентові створити презентацію.
    Підсумковий контроль – перевірка звітної документації та виставлення диференційованого заліку студентам з метою оцінки їх знань та навичок у відповідності до робочої програми з виробничої (тренерської) практики.