Перейти к основному содержанию
Боковая панель
Головна
В начало
Дополнительно
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
English (en)
Français (fr)
Вы используете гостевой доступ
Вход
Головна
В начало
Развернуть всё
Свернуть всё
Recent Courses
You are not enrolled in any courses
Открыть оглавление курса
Модуль 2. Змістовий модуль 2
Section outline
Выбрать элемент Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Лекція 8 Загальна характеристика харчування спортсменів.
Файл
Выбрать элемент Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Лекція 9 Основні види спортивного харчування.
Файл
Выбрать элемент Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Лекція 11 . Особливості спортивного харчування спортсменів різних видів спорту.
Файл
Выбрать элемент Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Лекція 10 Специфіка організації спортивного харчування для спортсменів.
Файл
Выбрать элемент Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Лекція 12. Організація спортивного харчування в міжсезоння.
Файл
Выбрать элемент Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Лекція 13. Особливості оздоровчого харчування різних категорій населення.
Файл
Выбрать элемент Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Лекція 14. Особливості харчування осіб різного віку.
Файл
Выбрать элемент Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Лекція 15. Особливості харчування осіб різної професійної діяльності
Файл
Moodle Appliance
- Powered by
TurnKey Linux