Натисніть в правому верхньому куті кнопку ВХІД:


Вам відкриється вікно:


Подумайте! Ви точно раніше не реєструвалися на цьому сайті? 

Якщо колись реєструвалися, але забули логін або пароль, тоді ні в якому разі не реєструйтеся вдруге, а відновіть попередній логін і пароль так, як описано в кінці цієї інструкції, тому що:

  1. При попередній реєстрації Вам вже давалися якісь права на сайті, а при новій реєстрації їх доведеться відновлювати.
  2. Але найгірше те, що при повторній реєстрації на сайті буде створеного вашого "повного тезку" (користувача з таким самим прізвищем, ім'ям і по батькові, як у Вас). Це внесе велику плутанину. Отже, запам'ятайте, що реєструватися на цьому сайті треба один раз у житті!
Якщо Ви справді раніше тут не реєструвалися, то придумайте собі логін і пароль, що пишуться латиницею і цифрами. Логін має бути унікальним (прості логіни типу petro, masha тощо, скоріш за все, вже кимось зайняті).

Введіть цей логін і пароль і натисніть кнопку ВХІД або клавішу Enter.

Якщо такий логін справді до Вас ніхто не вводив, то Вам відкриється анкета нового користувача:


в яку треба українською мовою вписати ваше прізвище, ім'я і по батькові, а також  електронну пошту (інші поля заповнювати не обов'язково) та натиснути кнопку "Зберегти (оновити) профайл". В результаті Ви побачите в правому верхньому куті своє ім'я і по батькові. На цьому ваша реєстрація завершена.


Увага! Якщо коли-небудь Вам знову відкриється ця анкета, значить Ви помилково ввели інший пароль! Ні в якому разі не заповняйте анкету! Не реєструйтеся на сайті повторно! Поверніться до попередньої сторінки!


Як відновити забутий логін і пароль?

По-перше, краще до цього не допускати: сфотографуйте або запишіть їх на мобільний тощо. Але, якщо вже так сталося, то у вікні для вводу логіну і паролю натисніть посилання Забули логін і пароль? 

Вам відкриється вікно, в якому треба ввести те, що ви пам'ятає: або логін, або електронну пошту, вказану при реєстрації. Тоді на цю пошту прийде лист, що міститиме посилання на сторінку відновлення паролю.



Остання версія: пʼятниця, 28 грудня 2018, 00:08