Параметри запису

Мета викладання дисципліни Мета дисципліни є закріплення отриманих магістрами знань з управління проєктами та оволодіння ними методики управління девелопмерскими проєктами, та оцінки їх результатів, орієнтуючись на кращу закордонну практику управління проєктами та особливості роботи з девелопмерскими проєктами в межах України.

Завдання дисципліни – формування спеціальних знань необхідних фахівцям з управління проєктами для ефективного планування і реалізації девелопмерских проєктів, а також організація та розвиток об’єктів нерухомості.

 Завдання вивчення дисципліни. Знання та вміння. У результаті вивчення дисципліни студенти повинні знати техніку аналізу реального стану на ринку нерухомості, методики оцінки результативності запитів на девелоперські проєкти, методики планування та моніторингу реалізації девелопмерских проєктів, методики розвитку об’єктів нерухомості, практика розробки планів реалізації девелопмерских проєктів з демонстрацією отриманих знань та навичок з інших дисциплін, навички з оцінки результативності своїх та інших планів проєктів з точки зору майбутнього керівника даного типу проєктів.

Гості не мають доступу до цього курсу. Зареєструйтеся і зайдіть, будь ласка, знову.